GUE Sweden ordnar spännande äventyrsresor till klassiska och mindre besökta dykresemål. Anmäl dig eller fråga mera via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

10-12 maj 2019 vrakdykning på Åland (GUE T1)

I maj sticker vi till Åland och dyker vrak på T1-nivå. Fantastiska vrak med många detaljer kvar tack vare en sträng åländsk lagstiftning. Maj är normalt en bra period vädermässigt även om vattnet kommer att vara krispigt; 1-5 grader. Vill du veta mer om resan så kolla in vraken på www.divealand.com och hör av dig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för praktisk information och för att anmäla dig.

21-30 juni 2019 grottdykning i Plura och vrakdykning i Narvik (GUE C1/T1)

Vid Midsommar sticker vi till midnattssolen land och dyker i Plura och Narvik. Vi startar med att dyka grotta i Plura den 22-23 juni för att sedan flytta till Narvik och checka in på Galten den 24. Vi dyker fem dagar med Divenarvik och planerar djupare dyk (T1/T2) på förmiddagen följt av lite grundare dyk efter lunch. Årstiden är perfekt för dykningen med Divenarvik; ljust dygnet runt så man kan dyka när det passar och dessutom håller vattentemperaturen på att krypa upp. Sist men inte minst kan vi räkna med ganska bra sikt den här tiden på året. Vi bor och äter alla måltider på båten. Den 30 juni är vi tillbaka i hamnen och checkar ut. Lämplig nivå är minst T1 för delen i Narvik och C1 för Plura. Sista anmälningsdag 31 februari.

26 juli till 4 augusti Dive Camp Gullmarn

Efter den lyckade utgåvan 2018 har vi glädjen att meddela att vi kommer att köra Dive Camp 2019 också. Dykare kan komma ett par dagar, eller göra oss sällskap hela veckan. Helt enligt eget tycke och smak. Precis som 2018 kommer vi köra kurser, organisera dykutflykter och erbjuda intressanta föreläsningar på olika teman. Kurser som kommer att erbjudas är GUE Fundamentals och GUE DPV. Reel Diving och Ursuit kommer också göra oss sällskap för en Demodag var så ni kan prova lite nya saker.

1-7 september vrakdykning i Portofino (GUE T1)

I september återvänder vi till Portofino för lite varm och trevlig dykning på den italienska Rivieran och en dos av "La Dolce Vita"; turisterna har åkt hem men vädret är fortfarande bra och vattnet varmt. Vi deltar i en av Portofino Divers återkommande vrakveckor med dykning på T1/T2-nivå på förmiddagarna följt av möjligheten att dyka i det marina naturreservatet på eftermiddagarna. Man kan med andra ord kombinera för- och eftermiddagsdykningen eller nöja sig med det ena eller andra. Resan är därför lämplig för dykare på alla nivåer.

14-21 september 2019 grottor i Frankrike (GUE C1)

Som en uppföljare till årets mycket lyckade resa bjuder GUE Sweden in till fantastisk grottdykning i södra Frankrike och en möjlighet att njuta traditionell fransk landsbygd. Hela resan är ordnad på ett "allt-inkluderat" koncept, en praktisk lösning för den som vill flyga ner. Hämtning och lämning i Toulouse, boende med utmärkt mat och en pool i trädgården och ett enastående landskap att njuta av mellan dyken.